top of page
Some-logoer.png

Sosiale medier – Nå

målgruppen din der

den er

Visste du at hele 3 454 000 nordmenn har en Facebook-

profil og at 68 prosent bruker det sosiale medier daglig?

Gjennom aktiviteten vår i sosiale medier legger vi igjen digitale spor om blant annet våre interesser som kan brukes til å sette opp kampanjer mot relevante målgrupper. Din bedrift kan da effektivt nå din målgruppe, uten at de aktivt søker etter dine produkter eller tjenester, og lede de inn på nettsiden din.

Facebook ads

Skap konverteringer gjennom sosiale medier

Ved å annonsere på Facebook og instagram når du potensielle -og eksisterende kunder på en visuell fengende måte ved hjelp av bilde -og videobruk, eller kanskje en kombinasjon av begge deler? Her kan du velge mellom banner annonser, karusell annonser og videoannonser – alt etter hva som passer deg best!

Ved hjelp av målgruppeanalyse og riktig målgruppe segmentering utnyttes budsjettet til det maksimale og bidrar til en god ROAS for din bedrift.

Facebook.jpg
Design uten navn (9).png

Andre plattformer

K Design tilbyr annonsering på Snapchat og andre kanaler som er aktuelle til enhver tid, slik at du møter målgruppene der de befinner seg. Kombiner bilder og videoer på en leken og moderne måte og møt målgruppene på plattformene de benytter seg av!

bottom of page