top of page

HMS-kort for bygg og anlegg - Alt du trenger å vite

På www.hmskortene.no tilbyr vi HMS-kort for bygg og anlegg til alle som utfører arbeid på bygge- og anleggsplasser i Norge, inkludert utenlandske arbeidstakere ansatt i utenlandske selskaper. HMS-kort er obligatorisk og påbudt for alle arbeidstakere som utfører arbeid på bygge- og anleggsplasser, uavhengig av hvor kortvarig oppdraget er. Dette inkluderer også enkeltpersonforetak og innleide arbeidstakere.


Det er virksomheten som leier ut arbeidstakere som skal sørge for at arbeidstakerne utstyres med HMS-kort. HMS-kortet viser hvem den ansatte er og hvilken virksomhet vedkommende jobber for. HMS-kortet skal bæres synlig på jobb.


Det er viktig å merke seg at personer som transporterer varer til bygge- og anleggsplasser, lærlinger på vanlig lærekontrakt, og arbeidstakere som arbeider for flere virksomheter, også må ha et HMS-kort for hver virksomhet. Arbeidstakere som utfører arbeid i støttefunksjoner, som for eksempel kantinedrift, skal ha HMS-kort for renholdsvirksomheter i stedet for HMS-kort for bygge- og anleggsbransjen.


På hmskortene.no tilbyr vi raske og enkle bestillingsprosesser for HMS-kort for bygg og anlegg. Bestill nå for å sikre at du og dine ansatte er HMS-kortsertifisert og klare for arbeid på bygge- og anleggsplasser.


Comentarios


bottom of page