top of page
Daco_1753912-copy.png

Optimalisert Google profil – Vis dere fra deres beste side

En optimalisert og godt administrert Google-profil sørger for at du er fremoverlent i verdens største søkemotor.

gmb.jpg

Optimalisert Google profil – Vis dere fra deres beste side

Google er det viktigste stedet å være synlig med sine varer og tjenester i dag. Vår konsulenttjeneste sikrer at dere har en optimalisert og godt administrert Google profil – til en årlig fastpris. Med oss på laget er du forsikret om at dine faste kunder og potensielt nye kunder alltid finner oppdatert og riktig informasjon om deres bedrift i Google Søk og på Google Maps. 

Optimalisert Google profil – Vis dere fra deres beste side

Med optimalisert profil vil dine nåværende og potensielle kunder enklere finne din bedrift via Google Søk og Google Maps. Med oppdatert kontaktinformasjon, bilde og åpningstider vil du presentere bedriften din på en bedre måte.

På profilen har du også muligheten til å fortelle kundene dine hvilket problem du kan løse for dem og hvordan du skiller deg fra dine konkurrenter.

dribble2.gif
google-business.gif

Skap god informasjonsflyt,

Det er viktig å ha kontroll på hvilken informasjon dine nåværende kunder og potensielle nye kunder finner om din bedrift på Google. En optimalisert Google profil bidrar til god informasjonsflyt, høyere trafikkandel fra Google og større kjøpsvilje hos kundene. Vi hjelper deg med å tilpasse Google profilen slik at den blir 100% optimalisert!

bottom of page