top of page
banner-1920x604.png

Øk din fortjeneste med Google Ads

Som sertifisert Google-partner hjelper vi deg å bli mer synlig når potensielle kunder er på utkikk etter det du tilbyr. Vi sørger for at du når rett målgruppe til rett pris.

Hva er Google Annonsering?

Google annonsering er Googles annonsesystem, der hvem
som helst kan gå inn og by på annonseplass koblet til et spesifikt søkeord. Med Google Ads kan du som annonsør nå personer som aktivt søker etter dine produkter eller tjenester.

googleads.jpg

Tekstannonser

Statistikk fra Google viser at søkeresultatet som ligger øverst får 10-15% mer klikk enn andreplassen. Med tekstannonser på Google Ads vil du med relevante søkeord bli mer synlig for potensielle kunder i søkefeltet, og samtidig få et forsprang på dine konkurrenter.

Google-ads-video-2.png

Videoannonser

Fang målgruppens oppmerksomhet med videoannonser. Med video presenterer du ditt produkt eller tjeneste på en levende måte som har større sjanse til å engasjere potensielle kunder. Video er også det formatet som prioriteres av søkemotorer og sosiale medier.

Shopping-annonser

Google Shopping Ads passer for deg som selger fysiske produkter på nett. Denne tjenesten viser produktene dine på ulike plasser med bilde, pris og navn. Du vil dermed få god synlighet når kunder søker etter det du tilbyr.

Jeg vil ha en gratis markedskonsultasjon

bottom of page